Rakaman bersama TV3 – Motivasi Pagi

p6240266.JPG

p6240269.JPG

Maaf, sejak dari hari Isnin sehingga hari selasa (24 Jun) saya bersama dengan krew TV3 bagi menjayakan beberapa Rakaman TV3episod untuk Motivasi Pagi di TV3. Ini adalah di atas jemputan yang dibuat oleh Tuan Mohd Fasil Penerbit Kanan TV3.

Banyak konsep yang saya pelajari daripada Tuan Mohd Fasil. Pertama kali bercakap di hadapan kamera, banyak juga kesilapan yang saya lakukan. Insyaa-Allah saya akan memperbaikinya lagi dari masa ke semasa.Di jemput tuan dan puan bagi memberikan pandangan apabila ianya ditayangkan di skrin TV3 nanti, Insyaa-Allah.

Hanya 4 episod yang berjaya dirakamkan. Insyaa-Allah selepas melalui proses suntingan ianya dapat disiarkan di dalam segmen Motivasi Pagi TV3. Terima kasih sekali lagi kepada Tuan Mohd Fasil dan krew TV3 yang terlibat.

Insyaa-Allah, gambar sepanjang proses rakaman akan dimuatkan di dalam entri ini.

www.shamsuddinkadir.com

Membina Dimensi Sebenar!

2 comments on “Rakaman bersama TV3 – Motivasi Pagi”

  1. lukman Reply

    Tahniah untuk Sdr Shamsuddunkadir. kebetulan ada cerita sama. Pada 20 Jun baru ni saya ‘on air’ di Radio24 (Bernama Radio) bagi menceritakan pengalaman semasa di sempena Program Khidmat Masyarakat pelajar USIM ke Kemboja.

    Pertama kali ‘on air’ melalui telefon terasa gugup. Kadang-kadang soalan yang diajukan hilang secara tiba2. Apa lagi..’goreng’ yang patut…Sekiranya ada komen dan cadangan silalah ke blog saya seperti yang tertera. Sekian.

  2. Shamsuddin Kadir Reply

    Terima kasih Saudara Lukman, semakin banyak pratik yang kita lakukan semakin sempurna hasilnya, Insyaa-Allah.

    Terima kasih di atas pandangan saudara.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *