Surat Pembaca: Masa Untuk Mengubah Cara Hidup

Assalamualaikum Encik Shamsuddin Kadir.

Encik Shamsuddin sebagai pakar dalam pengurusan kewangan, perlulah menulis dan mengarang lebih banyak buku berkaitan dengan hal-hal kewangan untuk membantu orang ramai dalam penyusunan semula dan mengurus semula kewangan memandangkan ekonomi sekarang yang tidak menentu.

Saya dan orang ramai perlukan bimbingan dan nasihat daripada pakar seperti Encik Shamsuddin agar hidup kami tidak tertekan dengan kenaikan barangan yang tidak menentu sekarang ini. Ilmu yang ALLAH anugerahkan kepada Encik amat berguna untuk orangramai.

Terima kasih.

AM

Nota Sham : Terima kasih di atas sokongan yang berterusan daripada semua pembaca buku, peserta dan pelawat blog yang sentiasa menyokong, memberikan komen dan mengkritik bagi meningkatkan prestasi supaya dapat menyampaikan lebih banyak informasi bermanfaat kepada kita semua.

Insyaa-Allah dengan sokongan dan doa saudara/i semua saya akan menyiapkan buku dalam isu kewangan keluarga yang tertunda beberapa kali.

Sementara menunggu buku tersebut keluar, saya juga mengalu-alukan sebarang jemputan bagi menjayakan ceramah ‘2 Jam’ di organisasi tuan/puan berkenaan mengelola/mengurus gaji yang kalis inflasi. Saya boleh dihubungi melalui emel info@shamsuddinkadir.com atau shamsuddinkadir@yahoo.com atau 03-5548 4348

Saya juga menjayakan Modul Kursus Dimensi II dan III yang menjadi benteng utama kepada pekerja yang menangani masalah prestasi menurun akibat bebanan ‘kewangan’. Sila dapatkan pegawai menguruskan tentang latihan di organisasi saudara/i untuk menghubungi saya bagi menjayakannya.

Ada sebarang cadangan tentang topik atau isu yang perlu saya huraikan di dalam buku yang bakal terbit itu nanti?

www.shamsuddinkadir.com

Membina Dimensi Sebenar!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *