26 Feb 2009 Bengkel Berhijrah Dari Makan Gaji Sabtu 28 Feb 09

Bengkel berhijrah siri kedua akan diadakan pada hari Sabtu ini di atas sambutan yang mengalakkan dari sesi yang pertama. layari http://www.shamsuddinkadir.com/bengkelberhijrah/ .

Untuk makluman semua bengkel ini tidak mempromosikan mana-mana skim unit trust, MLM ataupun direct selling. Peserta akan dilatih dengan kemahiran bagi memulakan bisnes yang real di pasaran. Sama ada ingin memulakan bisnes di bidang trading ataupun perkhidmatan.

Masih ada tempat kosong, pembayaran boleh dibuat serta merta selepas pendaftaran dibuat.

Shamsuddin Kadir masih di Ranau, Sabah dan akan bertolak ke Kota Kinabalu Jam 12 tengahari dan berlepas ke Kuala Lumpur jam 8 malam ini. Emel hanya akan dibalas selepas SK kembali ke Semenanjung.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  A Razak 

  Assalamualaikum,
  En. Shamsudin,saya berminat untuk menjadi event organizer macam yang tuan war-warkan dahulu.Terutama yang melibatkan motivasi dan kewangan.Ada tak perancangan untuk buat seminar atau workshop di sekitar Kuantan,maksud saya pantai timur?Oh ya..saya berjaya beli apartment selepas membaca buku BUAT DUIT DENGAN RUMAH,sewanya memang mengujakan.Tips-tips hampir 100% saya ikut!Terima kasih.

 2. Salam Sifu Sham,

  Walaupun dah ada bisnes sedia ada, Saya masih lagi mencari idea yang terbaik untuk mendapatkan income terbaik… hehehe…

  Saya akan pastikan akan berenti kerja pada sebelum tarikh expired tu 🙂

  btw, thanks belanja minum… hehehee…:)

  http://glowglokal.com
  http://glowglokal.com/blog

Leave a Reply