Tamrin : Program Berbuka Puasa 7 Sept 09

Assalamualaikum dan Salam sejahtera,

Pada hari Isnin 7 September 2009, bersamaan dengan Nuzul Al-Quran, satu program berbuka puasa bersama Pertubuhan Perunding Latihan dan Motivasi Muslim telah diadakan di De Palma Hotel, Ampang Selangor.  SK sedang menanti gambar yang memaparkan para hadirin yang berjumlah lebih dari 60 orang itu.

2 comments on “Tamrin : Program Berbuka Puasa 7 Sept 09”

 1. jai@jaigoku Reply

  Salam Tuan SK dan rakan2,

  Kesemua yang di atas adalah mentor-mentor saya secara langsung dan tak langsung…

  Maksudnya secara langsung contohnya adalah seperti Tuan Osman Affan dan SK sendiri. Manakala secara tak langsung maksud dari saya adalah mereka ada didalam PC, Video dan rak buku saya dimana saya belajar dari menonton, mendengar dan membaca..

  InsyaAllah, doakan saya agar tahun2 akan datang, saya dapat sebaris bersama Tuan2.. Amiinn.. 🙂

 2. Shamsuddin Kadir Reply

  Saya sentiasa mendoakan semua peserta kursus,pembaca buku dan tetamu blog SK menjadi orang yang sentiasa lebih berjaya, lebih mulia, lebih baik dari saya.

  Ini kerana, saya hanya berpuas hati dan gembira apabila Tuan dan Puan menjadi orang yang lebih baik dari hari ke hari dan juga jauh lebih ‘advance’ dari saya.

  Insyaa-Allah saya doakan Tuan Hasrizal semoga dapat duduk bersama saya sebelum Tuan Hasrizal menjadi mentor saya nanti. Amin.

  Ramai juga mentee SK yang hadir. Apabila gambar terkini diperolehi saya akan muatkan. Antara yang datang adalah Tuan Latiff Abdullah dan pasangan, Puan Rahimah Itnin (Ipoh) dan juga Apperintice Shamsuddin Kadir Sdn Bhd iaitu Tuan Muzammil Aminudin

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *