Memulakan Bisnes Tanpa Tangan Terbakar

Apabila kita ingin memulakan bisnes sendiri, dari mana kita mempelajari ilmu bisnes.  Pelbagai ilmu mengendalikan bisnes adalah di luar sana antaranya :

1. Mula bisnes perlu meminjam (buat pinjaman)

2. Mula bisnes mesti ada pejabat

3. Buat bisnes mesti daftar syarikat

4. Buat bisnes dalam bidang yang kita minat

5. Mesti beli perabot baru

6. Mesti kereta besar

dan sebagainya.

Banyak perkara yang disenaraikan di atas adalah antara kemahiran yang membuatkan bisnes kita lingkup, di mana tangan terbakar (duit yang dilaburkan hangus).

Apabila kita ingin menjadi usahawan, perkara pertama yang kita perlu kenal pasti adakah ktia ada bakat. Jika tiada bakat, bisnes yang kita ceburi itu akan lingkup.

Sudahkan kita diiktiraf sebagai seorang usahawan. Seorang usahawan mampu menukarkan duit RM 100 menjadi RM 200.

Sudahkan kita memiliki ilmu yang dapat membuatkan kita tidak akan gagal? Buat bisnes kita memerlukan kemahiran supaya kita tidak gagal, jika tidak kita akan berputus asa dan semangat diri jatuh.

Memulakan bisnes dengan modal RM 1,000, RM 10,000, RM 100,000 ? Kursus berhijrah menjadi usahawan membantu kita memulakan pelbagai jenis bisnes yang kita suka dengan hanya bermodalkan apa yang ada ditangan kita. Kita tidak perlu duit sebanyak itu bagi memulakan bisnes sendiri yang boleh menghasilkan pendapatan ratusan ribuan ringgit.

Mulakan bisnes kita yang berjaya dengan apa yang di tangan kita.

Kursus Berhijrah Menjadi Usahawan di Ultra Mind Resources, 11-2 Jalan Wangsa Setia 3, Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur, Tel: 03 4142 5300.

Yuran Perlaburan RM 160 sahaja. Emelkan nama dan no. telefon ke info@sk.my dengan tajuk Kursus Berhijrah Menjadi Usahawan, apabila mendapat emel dari kami berkenaan kekosongan tempat, boleh mula buat pembayaran ke Maybank 562106 – 200279 atas nama Shamsuddin Kadir.

TEMPAT ADALAH TERHAD, hanya 8 PESERTA sahaja untuk kursus ini. Kini masih ada bebarapa tempat kosong, untuk mengelakkan kesulitan, DAFTAR hari ini.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *