Kursus Buat Duit Dengan Rumah Sabtu 9 Julai 2011

Kursus Buat Duit Dengan Rumah (1 Hari) Yuran RM 188 Terhad untuk 15 orang sahaja. 9 Julai 2011 (SABTU)

Kursus ini terbuka untuk individu ataupun pasangan yang ingin menghasilkan duit secara mudah dan ‘PERCUMA’ melalui pemilikan rumah.

Peserta bukan sahaja dapat mempelajari seni melabur dalam rumah menggunakan duit orang lain, tetapi juga diberikan tip bagaimana untuk mengendalikan penyewa.

Peserta ditunjukkan tip bagaimana kita sebenarnya membeli rumah dengan diskaun sehingga 90%. Tip ini adalah hasil dari pengalaman Shamsuddin Kadir sendiri. Kursus kali ini, trainer iaitu Shamsuddin Kadir akan berkongsikan tip tambahan iaitu membuat duit lebihan berkali ganda melalui Homestay.

Tuan Shamsuddin Kadir juga akan berkongsikan bagaimana beliau membeli takaful pendidikan yang dibayar oleh orang lain pada setiap bulan. Beliau juga membeli takaful perlaburan dan juga menggunakan duit orang lain.

Emelkan ke info@sk.my ataupun hubungi 03 4142 5300 untuk mendaftar dan mendapatkan maklumat lanjut. Hubungi waktu pejabat sahaja, iaitu 9 pagi – 4 petang, Isnin sehingga Khamis sahaja.

Untuk mengetahui status terkini berkenaan kursus yang dianjurkan oleh Shamsuddin Kadir ataupun oleh para trainer lain di Dewan Ainon Mohd, mohon tuan dan puan klik like pada facebook Dewan Ainon Mohd.

Pembayaran sebelum ataupun pada 30 Jun 2011 adalah RM 155. Pembayaran boleh dibuat ke akaun Maybank atas nama Shamsuddin Abdul Kadir MBB 562106200279.  Ataupun Ultra Mind Resources Bank Islam No. 1203 8010080830.

Daftar segera supaya tempat Tuan,Puan tidak diambil oleh peserta lain. Bayaran yuran diperlukan bagi mengesahkan tempat.

1 comment on “Kursus Buat Duit Dengan Rumah Sabtu 9 Julai 2011”

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *