Menjawab Emel Secara Individu

Bagi makluman semua tetamu www.shamsuddinkadir.com yang saya muliakan, saya mengalu-alukan sebarang pertanyaan yang berkenaan dengan kewangan. Ianya boleh diajukan sama ada melalui ruangan komen yang disediakan di halaman ini, ataupun melalui emel yang di hantar ke info@shamsuddinkadir.com ataupun shamsuddinkadir@yahoo.com.

Di sini saya ingin memaklumkan sekali lagi bahawa saya hanya memberikan pandangan ataupun maklumbalas terhadap emel ataupun pertanyaan Tuan dan Puan melalui entri di halaman www.shamsuddinkadir.com sahaja. Ini kerana masa terluang yang saya ada amat terhad dan tidak mampu bagi menjawab setiap emel dan pertanyaan secara peribadi yang dikemukakan oleh tetamu blog, pembaca buku, peserta kursus, penonton motivasi kewangan di TV3 dan lain-lain.

Oleh itu, hampir semua pertanyaan yang diajukan akan dijawab di ruangan blog bagi memastikan tetamu lain juga mendapat manfaatnya. Insyaa-Allah nama penghantar emel yang sebenar tidak akan digunakan kecuali berkenaan isu yang tidak akan mengaibkan penghantar emel tersebut.

Bagi tetamu yang mahukan saya membalas pertanyaan berkenaan kewangan  secara peribadi, saudara/i boleh menanyakan ketika saya menjayakan kursus ataupun ceramah di  organisasi saudara/i.  Saya boleh di hubungi melalui emel info@shamsuddinkadir.com bagi menjayakan kursus ataupun ceramah di organisasi saudara/i.

www.shamsuddinkadir.com

Membina Dimensi Sebenar!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *