Berminat Menyertai Bengkel Ataupun Ceramah

 Assalamualaikum,

Saya antara ramai pembaca buku tuan di luar sana.

Saya berminat untuk mendapatkan apa-apa info tentang kursus /bengkel /ceramah tuan, yang insyaAllah saya akan usahakan untuk hadir.

Saya baru sahaja meletakkan jawatan dan mula berniaga sendiri. Saya perlukan ilmu dan pengalaman daripada individu seperti tuan untuk mengharungi kehidupan yang indah ini.

Sekian, wassalam.

MHO

———————————-

Waalaikummusalam Saudara,

 Terima kasih di atas sokongan saudara kepada ilmu (buku), semoga Tuhan membalasnya dengan limpahan kebaikan yang datang mendadak.

Sejak tahun 2008 saya belum mengadakan sebarang program secara terbuka untuk umum. Sehingga kini saya hanya memenuhi undangan bagi menyampaikan ceramah ataupun bengkel oleh pihak penganjur, ini kerana dengan masa yang terhad, saya belum mempunyai kelapangan yang sesuai bagi menganjurkan sendiri bengkel ataupun ceramah dalam tahun 2008. Saya bercadang untuk mengadakan pada tahun 2009 jika dipermudahkan oleh Tuhan, saya akan memaklumkan di dalam halaman blog shamsuddinkadir.com ini.

Tahniah untuk saudara yang memilih untuk memulakan bisnes sendiri. Saya mencadangkan saudara agar membaca buku yang ditulis oleh seorang dari Sifu saya iaitu Puan Ainon Mohd. Bukunya bertajuk Memulakan Bisnes Sendiri terbitan PTS, harganya sekitar RM29.

Saya mendoakan saudara berjaya di dalam bisnes sendiri sehingga menjadi hartawan yang diredhai oleh Allah. Ya Allah perkenankan doaku ini. Amin.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *