Selamat Menyambut Tahun Baru 1430H

Assalamualaikum (Semoga sejahtera ke atas Tuan dan Puan yang saya muliakan)

Di sini saya ingin mengambil kesempatan bagi mengucapkan ribuan terima kasih di atas sokongan yang sudah memasuki tahun ketiga (3). Saya juga ingin memohon kemaafan di atas kekurangan dan kelewatan memberi response bagi sebarangan urusan yang berkaitan sepanjang tahun 1429H.

Semoga setiap daripada kita mengunakan kesempatan ini bagi menulis azam kita bagi meningkatkan lagi kualiti hidup setiap manusia agar lebih mengenali dan menyayangi Tuhan Allah yang telah menjadikan kita.

Insyaa-Allah pada 30 Disember bersamaan 2 Muharram, saya akan membicarakan berkenaan azam kewangan di saluran TV3. Waktu siaran antara jam 7.00 pagi sehingga 8.30 pagi, dalam rancangan Malaysia Hari Ini.

Semoga kita mempersiapkan langkah bagi mengeratkan silaturahim di antara satu sama lain. Saya juga akan turut berhijrah pada tahun yang mulia ini.

Semoga Allah memberikan cahaya kepada Tuan dan Puan agar sentiasa menikmati cahaya iman dan bahagia di dalam jalan yang diredhainya. Semoga Ibubapa kita juga diberikan limpahan kebaikan sepanjang masa. Amin.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *