Diari SK: Malaysia Hari Ini TV3 Khamsi Ini

Jika diizinkan oleh Allah, SK akan ke udara lagi di Malaysia Hari Ini (MHI) di TV3 pada 9 April 2009 bersamaan hari khamis ini. Waktu siaran sekitar jam  7.30 – 8.30 pagi.

Tajuk pada kali ini adalah ‘Merompak Diri Sendiri’ berkenaan dengan kaedah urus wang.

Kepada Tuan dan Puan yang ada kelapangan dan tiada urusan yang lebih penting, dialu-alukan bagi turut serta dalam perbincangan tersebut.

Jutaan terima kasih kepada Puan Fenda yang juga seorang pengacara hebat (selaku penerbit MHI pada 9 April 2009) yang telah menjemput SK untuk kali yang seterusnya sejak bicara pertama pada bulan Oktober 2008.

Apa pendapat Tuan / Puan berkenaan dengan tindakan ‘kita’ merompak diri sendiri, adakah ianya suatu budaya yang patut dipertahankan?

1 comment on “Diari SK: Malaysia Hari Ini TV3 Khamsi Ini”

  1. muhammad nawang Reply

    as’kum. sy nk mtk tlg dgn Tn. Tlg dptkan alamat emel @ no tel 3 org jejaka pengusaha coklat. semalam (9hb julai, 2009)mereka ada kat MHI TV3 kul 7.30am. sy x smpat nk amik dia punya alamat emel yg penuh. sy dh tanya tv3, dia org suruh cari kt facebook. cari punya cari, terjumpa laman ni. terus mtk tlg dgn Tn. harap tn dpt tanya pengacara mhi tersebut.
    sy benar2 teringin nk buat bsns coklat tu. t.kasih

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *