Bicara Kewangan Di Read Malaysia Mines 7 Jun 09

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Ya Allah sesungguhnya kami berlindung kepadaMu dari dibebanani dengan Hutang dan tekanan orang lain terhadap kami. Amin.

Tuan dan Puan yang saya muliakan, pada hari Ahad bersamaan 7 Jun 2009 tepat pukul 11.30 di Mines, Seri Kembangan akan diadakan bicara kewangan bersama Shamsuddin Kadir (SK). Kepada Tuan dan Puan yang ada masa dan ruang dan ingin turut serta dalam program bicara ilmu, di alu-alu, di jemput-jemput untuk turut serta.

Boleh bawa anak-anak, pasangan bagi menyuntikan lagi suntikan ‘dadah’ yang amat berguna iaitu menjadikan diri kita ketagih membaca buku-buku yang bermanfaat.

Sebenarnya pesta buku Read Malaysia ini sudah bermula pada 29 Mei lagi, tetapi sayangnya saya tidak dapat hadir pada setiap hari, kerana ada beberapa program yang saya perlu jayakan.

Gambar di bawah ini diambil dengan izin dari halaman penulis yang turut menjayakan acara pentas iaitu Ain Maisarah.  Tarikh bicara saya yang paling terakhir sekali, iaitu pada hari terakhir.

Maklumat ini juga boleh diperolehi di dalam akbhar seperti Berita Harian bertarikh 30 Mei 2009.

Insyaa-Allah saya akan berada di sana seawal pesta ini dibuka. Insyaa-Allah kepada yang membeli buku SK akan mendapatkan autograf dengan kata-kata. Saya akan berada di booth PTS sebelum dan selepas bicara kewangan selama 1 jam.

SK juga akan membawa dua kotak bisnes kad yang akan diedarkan.

Shamsuddin Kadir

Emel: info@shamsuddinkadir.com

2 comments on “Bicara Kewangan Di Read Malaysia Mines 7 Jun 09”

 1. Zamri Mohamad Reply

  Ya, ini bukan main-main, ini benar. Komitmen kepada kemunculan sulung PTS di Read Malaysia bagi memandaikan masyarakat melalui bahasa kebangsaan, buku-buku PTS diberi potongan sebanyak 30% sepanjang pesta buku Read Malaysia di Mines.

  Bukan mudah mendapatkan 30% daripada PTS kecuali dalam hari-hari tertentu seperti pesta buku Read Malaysia di Mines.

  Ya, semuanya pada potongan 30% sempena kemunculan sulung PTS di Read Malaysia!

  Satu peluang kepada pembaca buku berkualiti bagi memiliki lebih banyak buku untuk diri, anak, keluarga, kekasih, tunang, majikan dan rakan. Sama ada untuk koleksi diri mahu pun hadiah kepada yang sering diingati.

  Apa lagi Read Malaysia di Mines sehingga Ahad ini!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *