Mentee SK: Kepentingan Aspek Ketampanan Sosial

Salam Tuan SK,

It was really really nice to finally meet you. Akhirnya saya dapat juga berjumpa dengan Tuan SK setelah sekian lama mengikuti laman blog Tuan SK. Saya sangat tertarik dengan pengalaman yang baru sahaja saya pelajari semasa dan selepas bual bicara Tuan SK. Antaranya ialah mengenai kepentingan aspek ketampanan sosial yang secara jelas boleh meningkatkan kualiti diri kita daripada aspek perlakuan mahupun daripada aspek perkataan ataupun bahasa yang digunakan.

Terima kasih kepada Tuan SK kerana masih tekun untuk menyampaikan ilmu-ilmu berkaitan kewangan kepada orang ramai yang secara puratanya masih dahagakan pengetahuan dan tips-tips yang diberikan.

Sedikit perkongsian kepada pembaca blog Tuan SK yang dimuliakan, adalah rugi jika kita tidak mengamalkan ilmu-ilmu yang telah dikongsi oleh Tuan SK yang boleh diperolehi daripada beberapa siri buku yang ditulis oleh Tuan SK mahupun melalui sesi bual bicara yang telah dikendalikan. Seharusnya, kita perlu berusaha sedaya upaya untuk memanfaatkan ilmu yang dikongsikan untuk kebaikan diri kita sendiri dan tidak pula berharap kepada orang lain untuk menyelesaikan masalah yang kita hadapi.

“The best way to predict your future is to create it”

Very pleased to have you as a mentor. Looking forward to meeting you again.

Salam,
Muzammil

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *