Terima Kasih Staf Universiti Malaysia Pahang

Di sini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang mengambil iniatif yang bagus dalam menjadikan bicara ‘Bijak Mengurus Wang’ menjadi satu dari agenda penting dalam kehidupan kita sebagai staf dan juga kehidupan di luar UMP.

SK kagum dengan sikap peserta yang cukup komited, majlis yang sepatutnya berakhir pada pukul 4.15 diteruskan di atas permintaan staf sehingga hampir pukul 5 petang. Banyak persoalan yang semuanya amat berguna dilontarkan.

Satu dari staf UMK yang bertanya ketika bicara ini berlangsung Tuan Roselan yang bertanya, terus bertanya, tetapi juga berkongsikan pengalaman beliau. Banyak lagi staf lain yang turut aktif bertanya.

Selepas tamat, peserta juga tidak melepaskan peluang bagi membeli buku tulisan SK yang ditawarkan dengan diskaun 10%, akhirnya, buku-buku ilmiah itu habis dijual dan tidak cukup bagi memenuhi permintaan.

Terima kasih sekali lagi Dr. Hasan selaku pengarah Pusat Islam dan Pembangunan Insan dan juga wargakerjanya iaitu Puan Halizan, Tuan Hamzi, Tuan Mohd Abdu, dan Tuan Opps saya terlupa nama beliau. Mereka semua cukup-cukup mesra, bagi saya setiap mereka sudah ada sekurang-kurangnya satu dari ciri Ketampanan/Kejelitaan Sosial ‘Social Beauty’ .

Semoga SK diundang lagi ke UMP bagi menjayakan kursus Dimensi Pekerja untuk kakitangan akademik dan pentadbiran dan kursus ‘Train The Trainer’ untuk pensyarah-pensyarah yang meningkatkan lagi kualiti sebagai jurulatih.

Shamsuddin Kadir

Emel: info@shamsuddinkadir.com

Tel: 03 4142 5300 Fax: 03 4142 7300

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *