Modal RM20 Mendapat Positif Cash Flow RM450 Sebulan

Seorang tetamu halaman www.ShamsuddinKadir.com meninggalkan pandangan di salah satu entri pada hari Jumaat, 9 Oktober 2009.


Saya juga telah membaca buku “kaya dengan rumah” dan kini telahpun mempraktikkannya. Kini saya baru ada 3 buah rumah yang disewakan dengan mendapat positif cash flow RM450 sebulan.

Alhamdulillahh… tidak sia-sia modal RM20 utk membeli buku tersebut.

Trillion thanks to Sifu Shamsuddin..

Atoks

————————

Alhamdulilah kerana semakin ramai yang melabur dalam buku. Perlaburan dalam buku dan perlaburan mempelajari dari mentor itu adalah perlaburan penting dalam menikmati kehidupan yang bahagia dan ceria.

Alhamdulilah kerana saudara Atoks dapat memiliki 3 buah rumah. Alhamdulilah Atoks mendapat positif cashflow.

Biar kecil tetapi berhasil. Perniagaan yang bernilai jutaan ringgit tidak berguna kita pada akhirnya tidak membuat untung. Lebih baik perniagaan yang bernilai sen-sen tetapi sentiasa membuat untung.

Syukur kerana saudara sentiasa bersyukur dengan nikmat Allah. Semoga Allah melimpahi saudara dengan kebaikan yang datang mendadak pada setiap pagi dan petang hari. Amin.

Shamsuddin Kadir

Emel: info@shamsuddinkadir.com

1 comment on “Modal RM20 Mendapat Positif Cash Flow RM450 Sebulan”

  1. julia Reply

    saya juga ingin mengikuti jejak langkah tuan dengan mempunyai rumah sewa, buat masa kini saya baru sahaja mempunyai 1 buah rumah, hasil bacaan buku dari Tuan SK. terima kasih Tuan SK atas kesedaran yang diberikan kepada kami semua…
    semoga hidup tuan lebih diberkati.
    amin..

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *