SK Di TV3: Skor A Di Luar Dewan Peperiksaan 15 Dis 09

Tuan, Puan dan semua sepupu Shamsuddin Kadir,

Esok Selasa 15 Disember 2009 Shamsuddin Kadir akan membicarakan satu topik yang panas di Malaysia Hari Ini TV3 dengan tajuk “Skor A Di Luar Dewan Peperiksaan”. Iaitu jangan jadi Bijak dalam dewan peperiksaan tetapi _____ di luar dewan peperiksaan.

Terima kasih (saya suka) di atas undangan Tuan Ahmad Fedtri selaku penerbit MHI esok, terima kasih kerana tidak serik mengundang Shamsuddin Kadir.

Saya akan ke udara dengan izin Allah pada pukul 7.35 pagi, kerana 7.45 pagi saya perlu beredar dari Sri Pentas kerana akan menjayakan kursus Di Lembaga Hasil Dalam Negeri, Jalan Duta.

 

Kepada saudara dan saudari yang ada peluang ataupun ingin  menyediakan peluang, Shamsuddin Kadir ingin menjemput Tuan dan Puan (iaitu sepupu kepada SK) bagi mengetahui cara menjimatkan duit dari dihabiskan untuk ‘pendidikan’ anak-anak yang akhirnya merugikan ibubapa iaitu kita.

Tidak semua gaya belajar yang ditawarkan di pasaran itu memberi manfaat untuk masa depan kita sekeluarga, sebahagiannya dicipta bagi mendapatkan duit dari poket kita setiap bulan.

Shamsuddin Kadir

Trainer Korporat & Penulis 9 buah buku, 3 daripadanya telah diterjemahkan oleh penerbit Indonesia

Emel: info@shamsuddinkadir.com

Tel: 03 4142 5300 Fax: 03 4142 7300

3 comments on “SK Di TV3: Skor A Di Luar Dewan Peperiksaan 15 Dis 09”

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *