Sepupu SK : Hasil Dari Membaca Buku Makan Gaji Tetapi Kaya

http://www.shamsuddinkadir.com/v2009/2008/04/surat-pembaca-makan-gaji-tetapi-kaya/

Author : Remy

Salam,

Saya seorang kakitangan kerajaan biasa, kais bulan makan bulan dan selalu je tak cukup duit..pada bulan 6 tahun 2009 saya telah membeli buku tuan di satu majlis yang ada gerai jualan buku dengan 2 keping not merah terakhir yg ada dalam dompet saya. Saya telah membacanya berulang2 kali dan sy praktikkan hampir semua cara yg tuan kongsikan. Alhamdulillah..saya bukan saja berjaya mencipta gaji kedua yg lumayan,

tapi dalam masa 6 bulan sahaja, saya telah berjaya beli rumah corner lot 3 tingkat, kereta yg selesa skit dan bawa keluarga pergi menunaikan haji.

Terima kasih kerana membuka minda saya, benarlah kata pujangga. Orang yg tidak berani bermula itu sebenarnya telah pun tamat. Kalau kita diam, satu keputusan saja kita akan dapat..iaitu kita tak dapat apa2..tapi kalau kita mula bergerak..ada 2 keputusan..sama ada kita dapat pada masa tu atau kita akan dapat juga di suatu masa nanti.

Sekarang saya sibuk mempromosi buku tuan kepada kawan2 di pejabat yg teruja dengan kejayaan saya. Moga Allah jua yang memberikan sebaik2 balasan kepada budi baik Tuan.

Terima kasih.

Remy

——————————

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *